Tijn gaat golfen

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
1 dag 6 uren geleden #1 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
16.11.2019 - Links Valley (SOT)

Met de shortgolf on tour gaan we op bezoek bij de Links Valley, Ermelo. Het is fris maar verder prachtig weer met weinig wind en een lekker zonnetje. Ondanks de vele regen van de afgelopen tijd is de baan droog en hard. De glooiingen in de baan doen denken aan het buitenland en de greens zijn soms wreed met aan alle kanten aflopende randen. De Trackman devices op de driving range had ik nog niet eerder meegemaakt. Leuk, maar weinig zinvol met de paar ballen die je voor een muntje krijgt. In de baan is het even wennen, want de snelheid van de fairways en met name de greens is wel even anders dan wat ik gewend ben. Bal over de green naar beneden gerold, voor mijn gevoel een mooie chip naar voorkant green die vervolgens aan de andere kant er weer af rolt. Het duurt even, maar dan wordt duidelijk hoe deze greens aan te spelen. Echter met één probleem: ik krijg het niet voor elkaar om een normale bal met mijn ijzers te slaan, zelfs niet met de wedges. Alles is getopt of slecht geraakt... Vreemd genoeg maak ik wel veel afstand. De driver is mijn vriend vandaag en brengt me een eind op weg en het korte spel gaat - na de eerste paar holes - uitstekend. Ik krijg het alleen niet voor elkaar om een normale approach te spelen en eindig vaak op onverwachte posities rond de green. Ik weet niet wat ik fout doe en wil niet teveel met de techniek bezig zijn. Daarom geniet ik van de mooie baan, het mooie weer en de slagen die wel goed gaan en worstel me door de approaches heen. Vanuit één van de hoge greenside bunkers op de par 3 over het water speel ik een vrijwel perfecte bal die bovenop de heuvel landt en vervolgens richting hole rolt om op 10 cm van de cup te stoppen. En zo zijn er meer momenten om van te genieten.

Na 18 holes in een kleine 4 uur (met een 4-bal) kunnen we de score opmaken. Toch nog 28 punten gehaald met 97 slagen. Ik kom hier graag nog eens terug als ik mijn ijzers weer snap. En dan natuurlijk de omgekeerde lus lopen, want deze baan kan twee kanten op.
De volgende gebruiker (s) zei dank u: x-elf, Jimi Thing, Foreinone

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
2 weken 1 dag geleden #2 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
03.11.2019 - De Hoge Dijk (Olympus) - Najaarscompetitie

Vandaag de laatste ronde van de najaarscompetitie. We spelen bij Olympus op golfbaan de hoge dijk, dat tegen de A2/A9 aanligt met uitzicht op het markante Fletcher hotel. Ik had veel lawaai verwacht van auto's en vliegtuigen maar dat bleek enorm mee te vallen. Dat gold ook voor het weer. Lange tijd was er veel regen en wind voorspeld, maar beiden bleven het grootste deel van de dag weg.
We mochten start op hole 10 (Bullewijkbaan). Evenals vorige week lieten de ijzers me de eerste paar holes in de steek. Helaas kon ik het nu niet compenseren en was de start niet best (2 punten uit 3). Op de par 5 hole 13 een heerlijk drive, wind mee, stuit van de heuvel af en 220 meter afstand. De i6 is getopt, maar maakt precies de juiste afstand, wedge voor approach en birdie kans. Hij valt niet, maar wel een lekkere par. Helaas daarna weer matig op de volgende par 3 (2x water!). Bij de turn slechts 10 punten, terwijl ik voor mijn gevoel best lekker speelde. De Holendrecht baan is een stukje makkelijker en hier loopt het direct beter. Een goede up-en-down voor par op hole 1 gevolgd door 5 bogeys, met een gemiste put van een kleine meter, op de volgende hole gevolgd door een put van ruim 8 meter. De laatste twee holes gaan in de regen en de regenkleding doet geen goed. Ik sluit af met een dubbel en een triple. De score is niet top (27 punten), maar toch wel tevreden over het spel. Ook deze baan had ik nooit eerder gespeeld, en het was leuk om iemand van de thuisclub mee te hebben in de flight die af en toe wat kon vertellen over de baan en waar je wel en vooral niet moest zijn.

We hebben de najaarscompetitie afgesloten met een heerlijke daghap en Olympus kwam nog met wat leuke cadeautjes op de proppen voor diverse spelers. Al met al weer een uiterst geslaagde najaarscompetitie met een aangename sfeer waarbij iedereen de anderen een goede ronde gunde. Volgend jaar zijn we waarschijnlijk weer van de partij.

Handicap na deze ronde : 17.7
De volgende gebruiker (s) zei dank u: nico, Frank@Andalus, Martin

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
3 weken 2 dagen geleden #3 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
27.10.2019 - Liemeer (najaarscompetitie)

Altijd leuk om te spelen bij een club waar je nog nooit geweest bent. Liemeer ligt midden in het groene hart en is naar eigen zeggen een inland links baan. En inderdaad speelde de baan als een links baan inclusief wind en meeuwen. Bovendien waren er - als ik het goed onthouden heb - 86 bunkers in de baan, dus ook genoeg zand. En om het af te maken veel water dat echter niet storend veel in het spel kwam.

We beginnen met een par 5. Driver goed, vervolgens een misslag met de i5. Herstel met i7 voor bogey. Op hole 2 een par 3 voor 155 meter. Wederom i5 en ook van de tee slecht geraakt en slecht 50 meter vooruit. Vreemd, want mijn lange ijzers gaan eigenlijk nooit op deze manier mis. Ik maak nog bogey. Hole 3 goede drive. Nog 140 meter naar de hole met wind tegen. Smalle green achter een slootje. Ik ga voor i6 en midden green. Goede balvlucht, maar net te kort en de bal rolt terug richting sloot. Blijft gelukkig liggen in het hogere gras. Chip is goed maar de 3 meter putt valt net niet. Greens zijn overigens snel en eerlijk. Hole 4 is een korte par 4 met dogleg. Ik twijfel en kies voor de hybride 3 bij de afslag. Wederom een zwakke bal en veel te weinig afstand, zodat ik alsnog 150 meter moet overbruggen. Vertrouwen in de i5 is weg, maar ik kan geen ronde lopen zonder lange ijzers. Toch maar weer geprobeerd, getopt en in het water. Drop op 100 meter, approach op de green voor dubbel. Hole 5 is een lange par 4 met S.I. 2. Driver weer goed, 2e bal opgelegd, 3 op de green en 2 putts voor bogey. Hole 6 een par 5 van 459 meter. Drive is ca 200. Ik probeer de hybride 3 aangezien mijn lange ijzers niet lopen, maar dat is ook geen succes. Alsnog 150 meter over en maar weer de i5 gepakt. Oplijnen, houding, rotatie, ontspanning. Eindelijk een goede slag, hoewel te veel op links. Met een chip en 2 putts toch een bogey. De par 3 op hole 7 is weer een lang ijzer. Gesterkt door de goede slag op de vorige hole weer de i5 en ik lig pin high net rechts van de green. Goede chip voor easy par. lekker!
Hole 8 is een korte par 4 die ideaal lijkt voor een simpele par. Juist hier sla ik (uiteindelijk mijn enige) afzwaaier van de tee het water in. Nog 140 meter na de drop, maar ik raak mijn lange ijzers nu wel goed. Putt van 4 meter blijft op de rand van de cup liggen, maar wil niet vallen. Op hole 9 tweede slag op 5 meter van de vlag. Green loopt sterk omhoog en ik ben ruim te kort. Par putt valt niet. Ondanks het geklooi met de lange ijzers toch 18 punten na de eerste 9 op een baan die ik nooit eerder heb gespeeld, dus met een goed gevoel naar 10, een lange (383m), moeilijke par 4 waar ik 2 slagen mee krijg, dus die kan ik spelen als een par 5. Driver weer prima, 2e slag ook en nog 90 meter tot de vlag over. Op onverklaarbare wijze shank ik de bal enorm en eindig net niet out of bounds. Lastige bal naar de green die doorrolt naar beneden en achter de bunker beland die midden in de green ligt. Ik kom er met een triple vanaf, erg zonde.
Hole 11 is een dogleg par 5. Eerste bal is heerlijk over de heuvel met stuit naar beneden. Met i6 en wedge naar de green en 2 putts voor par. Hole 12 wederom goede drive, gevolgd door nette approach. Lastige putt over van meter of 8, eerst omhoog, dan omlaag. Snelheid is goed, richting ook maar een meter voor de cup raakt de bal een klein steentje en stuitert naar links, net erlangs. Maar wederom een par voor 3 punten. Op hole 13 nette drive, goede 2e slag en nog 20 meter over naar de vlag. Chip is veel te kort, nog 10 meter te gaan. Dan ook nog een misser en met 6 slagen van de baan. Slordig!
De par 3 van 14 gaat volgens het boekje. Eerste slag op een meter of 4 van de vlag en twee putts voor easy par. Dan volgt de lastige hole 15. Dogleg naar rechts met water en een smalle approach naar de green. Ik drive netjes de bal in de bocht. 150 meter te gaan. Opleggen of voor de green. Ik kies het laatste en dat was niet verstandig. Bal niet goed geraakt en rechts het water in. Slag 4 wel op de green, maar de vlag staat erg lastig en ik mis de putt voor dubbel. Mijn eerste streep voor vandaag. Hole 16 is een lange par 5 met wind tegen. Drive redelijk, 2e slag te kort. Nog 170 meter te gaan met veel water voor de green en weinig ruimte erachter. Toch maar opleggen deze keer. Slag 4 moet dan wel op de green, maar ik geef te weinig snelheid met voor de wind en eindig op de voorgreen. Chip en 2 putts voor dubbel. Hole 17 weer een par 3 van 155 meter. Ik ben te ver links en moet over de bunker naar de vlag die er vlak achter staat. Teveel risico, bal te kort en in de bunker (voor het eerst vandaag!). Uit de bunker te hard en een 10 meter put over voor bogey. Ik maak hem net niet, weer een dubbel. Inmiddels 3 holes matig gespeeld, op 18 moet het dan maar gebeuren. De afslag is heerlijk, nog 140 meter naar de vlag met water voor de green. Ik speel de i6, raak hem goed en lig op ruim 3 meter van de vlag. Birdie putt is te zacht en er is meer break dan ik dacht. Par putt valt wel.

Leuke baan om te spelen en het liep vandaag lekker. Wel wat fouten gemaakt, maar ook goede holes gespeeld. En met 34 punten voor het eerst in tijden weer binnen de buffer gelopen. Als team een goede score neergezet (91 punten), wat de vorige twee weken genoeg was voor de overwinning. Vandaag leverde dat slechts de 4e plaats op.
Volgende week de laatste ronde bij Olympus.

Handicap na deze ronde : 17.6
De volgende gebruiker (s) zei dank u: x-elf, taxgolf, Martin

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
3 weken 3 dagen geleden #4 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
20.10.2019 - OGD (Najaarscompetitie)

We spelen de thuismatch en in de najaarscompetitie mag je dan zelf ook gewoon meespelen. Door alle regen is het behoorlijk nat en de fairway al dagenlang niet gemaaid met veel te hoog gras als gevolg. De eerste negen loop het slechtste rondje van het jaar en kom met slecht 8 punten binnen. Tweede negen gaat een stuk beter. Up&Down voor par op hole 1, een vreselijke afzwaaier op 2 waar ik niet meer van herstel (streep) gevolgd door een par uit het boekje op 3. Op 4 weer een matige afslag die ik nog tot dubbel bogey breng en op 5 juist een heerlijke afslag gevolgd door prima i5, 2 put voor par. Hole 6,7 en 8 bogey en helaas hole 9 na een slechte put ook. Met 17 punten een hoop goed gemaakt en door de goede scores van mijn teamgenoten de tweede plaats.

Volgende week naar Liemeer.

Handicap na deze ronde : 17.6
De volgende gebruiker (s) zei dank u: x-elf

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
1 maand 10 uren geleden #5 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
19.10.2019 - SOT Havelte

Vandaag met de Shortgolf on Tour naar de baan van Havelte. Het weer is dreigend, maar het blijft bij een paar druppels. Dan de baan : driving range dicht omdat de automaat stuk is. Chipping green niet beschikbaar vanwege een groepsles. We kunnen dus alleen een beetje putten op een green die duidelijk langzamer blijkt dan de overigens uitstekende greens in de baan. De fairways zijn dramatisch: Veel kale plekken door de zomerse droogte die in de nattigheid van de afgelopen weken zijn omgevormd in zware kleistroken. Verreweg de slechtste fairways waar ik ooit op heb gespeeld.

De ronde was matig. Prima holes afgewisseld met holes die totaal niet liepen. De slechte conditie van de fairways maakte het soms erg moeilijk om een goede bal te spelen. Positief : de afslagen zijn prima, veel drives rond de 200 meter. Daarmee de prijs voor de longest op hole 9 binnengespeeld (210 m was voldoende). Ook een paar mooie approaches naar de green. Chippen en putten verder onder niveau, veel 3-putts.
Geen water geraakt (dat is er ook bijna niet), 1x bunker en geen ballen kwijt.

Ronde om gauw te vergeten. Baan was overigens NQ.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
1 maand 6 dagen geleden #6 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
13.10.2019 - Almeerderhout (NGF Najaarscompetitie)

Ook dit jaar doen we weer mee met de najaarscompetitie en vandaag mogen we spelen op Almeerderhout (Markermeer/Gooimeer). Na een lange periode met veel regen is het vandaag grotendeels droog met temperaturen die boven de 20 graden liggen. Het is wel erg vochtig en voor en na de wedstrijd vallen flinke buien, maar tijdens de ronde is het droog. We spelen stableford en ik krijg 21 slagen mee. De baan is ruim van opzet met veel ruimte op en naast de fairways, maar de baan is wel lang, ruim 6 km vanaf geel.
Het begin is uitstekend met 6 bogeys op rij voor 14 punten. Op hole 7 mis ik de putt voor bogey vanaf minder dan een meter en het ritme is helaas gebroken. Op hole 8 is mijn approach iets rechts door de wind en ik land op de rand van het plateau en rol 5 meter naar beneden en heb 3 putts nodig voor nog een dubbel. Op hole 9, de eiland hole (eigenlijk meer een schiereiland) heb ik een slechte afslag en nog 150 meter over naar de vlag vanuit de rough. Ik ga ervoor, speel de i5 en kom inderdaad over het water, maar wel in de bunker. Door de vele regen is het zand ongekend zwaar. Ik moet schipperen tussen te zacht en te hard (over de green heen is ook water) en speel 2x te zacht en vervolgens te hard (geen water, maar een lange putt) en een streep.
De tweede negen (Gooimeer) begint zoals de eerste negen eindigt. Goede afslag, goede tweede en nog 150m naar de green (par 5). Vervolgens geklungel en het lukt me niet om in 7 uit te holen (streep). Hole 11 prachtige afslag over het water, nog 100 meter te gaan. Approach is te lang en drie putts nodig voor bogey. Er volgt nog meer geklungel en na 14 holes sta ik op 20 punten. De laatste 4 holes gaan weer prima. Een par 3 van 197m (!) speel ik met de driver op de green. Helaas onnodig 3 putts voor bogey. Vervolgens een lastige par 5 met goede chip in par. Hole 17 chip ik tegen de vlag, helaas net niet erin (bogey) en ik eindig met een fraaie par in een lastige dogleg.

Vreemde ronde dus : 14 punten in de eerste 6, 10 punten in de laatste 4 en slechts 6 punten op hole 7-14.
Hoogste score (van 16 spelers) was overigens 31 punten, dus gezien de omstandigheden nog een aardige ronde.

Volgende week spelen we bij ons in Dronten.
De volgende gebruiker (s) zei dank u: x-elf, Martin

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
1 maand 3 weken geleden #7 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
19.09.2019 - Het Woold (Asten)
21.09.2019 - Drentsche Wit-Geel
22.09.2019 - Drentsche Rood-Wit

3x 18-holes wedstrijd in 4 dagen op voor mij onbekende banen. Mooie uitdaging maar ik kan niet helemaal meer terughalen hoe ik de holes gespeeld heb. Ik heb ze daarom maar bij elkaar gevoegd.

Donderdag op Het Woold, prachtige baan, prachtig weer en heerlijk gegeten. Het spel was een stuk minder aansprekend. Veel te veel spreiding in de afslag met als gevolg voortdurend herstelslagen. Ook de approach liep niet, daardoor veel onnodige slagen. In het begin hield ik het nog aardig bij elkaar (12 punten na 7 holes), maar daarna werd het erg matig met uiteindelijk 22 punten (2x par, 5x bogey en de rest dubbel of meer). Wel genoten van de baan en omgeving en al snel geaccepteerd dat het niet mijn dag was. Lichtpuntjes waren de easy par op de par 5 hole 3 en een approach van onder de bomen over 150 meter op de green waarbij de bal (zoals bedoeld) niet hoger kwam dan enkele meters boven het maaiveld.

Het weekend met de Shortgolf Swifterbant on tour naar de Drentsche. Wederom schitterend weer (zondag 25 graden), een leuke baan, leuk gezelschap en goed eten. Op zaterdag een matige start met 3x dubbel, maar daarna heel redelijk gespeeld ondanks dat ook nu de approach naar de green telkens uit de richting was. Afslagen waren redelijk en rondom de green ook prima na de eerste paar holes waar het even wennen was aan de snelheid en de break. Het grote probleem was dat de bunkers ongekend vaak in het spel kwamen, zelfs bij slagen die goed leken te zijn. Al met al tevreden met 31 punten.
Zondag liep de driver als vanouds, lang en recht en meestal op de fairway. Alleen de slag naar de green wilde ook nu niet lukken. Veel naar links, soms naar rechts maar eigenlijk nooit erop. Na 13 holes toch 23 punten en een goed gevoel. Op de par 3 van hole 14 (wit 5) sla ik recht op de vlag, maar met wind tegen iets te kort, slechte stuit en lastig in de bunker. Ik moet heel hoog eruit, bijna als een potbunker en het lukt me niet. Plotseling is de energie op en op de volgende holes lukt er weinig meer. Ik sprokkel nog 2 puntjes erbij en ben echt blij dat het erop zit. Blijkbaar kost mijn spel toch meer kracht dan ik dacht.

De handicap gaat stap na stap omhoog. Het lukt me op het moment niet om het spel van de afgelopen maanden te spelen. In de komende periode maar weer eens een paar keer oefenen en proberen de ijzers weer rechtuit te krijgen. Lengte is goed, maar de richting is een probleem.

Handicap na deze rondes : 17.3
De volgende gebruiker (s) zei dank u: x-elf, taxgolf, Frank@Andalus, Martin

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
2 maanden 5 dagen geleden #8 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
14.09.2019 - Maandbeker OGD

Zeker voor half september fantastisch weer vandaag. Vrijwel geen wind, ruim 20 graden en volop zon. 's Morgens nog wel behoorlijk nat van de dauw. Na de uitstekende periode afgelopen maand, ging het de laatste week een stukje minder. Ook vandaag geen briljante ronde. Het is vooral erg wisselend. Approach schot in de bunker, vervolgens daar weer prima uit. Een prachtige 200 meter drive wordt gevolgd door een veel te korte approach, een te lange chip en een 3 put. Op hole 5 gaat de drive de bunker in op 150 meter van de vlag. Met i5 heerlijk eruit, 5 meter voor de green, 10 meter van de vlag. De chip valt via de vlag binnen voor birdie. Vervolgens op hole 6 een bagger afslag en zonder punten. En zo gaat het maar door. Halverwege op 16 punten met 3 strepen. Tweede negen nog matiger, maar wel enkele prachtige slagen ertussen. Niet tevreden met resultaat van 28 punten met 5 strepen. Wel met een aantal goede slagen en een paar mooie chipshots tot vlak naast de vlag. Hopelijk kan ik het binnenkort weer allemaal bijeen houden en wat betere scores gaan lopen. De potentie is er zeker nog.

Handicap na deze ronde : 17.0
De volgende gebruiker (s) zei dank u: nico, x-elf, Frank@Andalus

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
2 maanden 1 week geleden #9 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
08.09.2019 - OGD Strokeplay kampioenschappen dag 2

Gisteren een matige ronde, vandaag qua resultaat nauwelijks beter : 95 slagen over 18 holes. Wat het bijzonder maakt is dat er 6 parren en een birdie tussen zitten en slechts drie bogeys. Ofwel de holes gingen prima of ze gingen uitermate slecht. Het weer zat mee, het was echt heerlijk, maar verder zat er vooral heel veel tegen: ongelukkige liggingen, slechte bounces, ballen die via de green de bunker in rollen en als hoogtepunt een bal die enkele meters links van de green op het pad stuitert en nogmaal en nogmaals en dan naar een onmogelijke plek rolt. Ik was niet geheel zuiver in de slagen, maar het was ongekend hoeveel slagen ik hierdoor verspeelde. De holes die goed liepen, gingen ook prima met enkele birdiekansen waarbij de makkelijkste ook viel.
Uiteindelijk niet ontevreden, hoewel de uitslag onvoldoende was.

Handicap na deze ronde : 16.8
De volgende gebruiker (s) zei dank u: x-elf, taxgolf, Frank@Andalus

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

 • Tijn
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Birdie Member
 • Birdie Member
Meer
2 maanden 1 week geleden #10 door Tijn
Beantwoord door Tijn in topic Tijn gaat golfen
07.09.0219 - OGD Strokeplay kampioenschappen, dag 1

De strokeplay kampioenschappen gaan over 18 holes zaterdag + 18 holes zondag. Er zijn 24 deelnemers en de laagste handicappers zitten dicht bij mij in de buurt. Gezien de scores van de afgelopen weken dus volop kansen om mee te dingen om het kampioenschap. Vorig jaar was ik superblij met een score van 97, voor het eerst onder de 100. Nu ligt de lat een flink stuk hoger. Hole 1 begint goed, prima afslag in de dogleg, approach net te kort en 2 put voor bogey. Hole 2 afslag i5, 85 meter over naar de vlag. Gap wedge produceert een flyer over de green heen in de struiken. ik kom er uit, top de chip weer over de green heen en maak een triple. Hole 3 in par volgens het boekje, bogeys op 4 en 5 waar ik twee keer te kort ben naar de green en dan op de dogleg van 6 een echte misslag, slechte herstelslag, goed naar de green en dan een 3 put voor dubbel. Op de par 3 van 7 te ver naar links chip, 2 put voor bogey. Dan de par 5 van hole 8. Afslag okee, tweede bal slecht. Ik pak de houten 3 om toch afstand te maken en dat lukt maar niet in de goede richting. Bal weg, twee strafslagen en uiteindelijk een 9 op de kaart. Op hole 9 in de bunker en bogey. Met 50 slagen na 9 holes ben ik niet tevreden. De laatste keer dat ik er zoveel nodig had, was in maart!
Tweede negen begin ik goed met bogey-par-par-bogey. Dan teveel willen op hole 5 en een afzwaaier produceren die we nooit meer gevonden hebben. De provisional was okee, maar toch een triple.Op 15 en 16 bogey, maar op 17 weer flink rommelen en een 8 (par 5). Op hole 18 par 3 te kort in de bunker en wederom bogey. Met 96 slagen sta ik ver achter op de top (8 slagen). Morgen moet het echt super gaan om nog enige kans te maken.

Handicap na deze ronde : 16.7
De volgende gebruiker (s) zei dank u: x-elf, Frank@Andalus

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Moderators: Els
Tijd voor maken pagina: 0.554 seconden
Ga naar boven